Podrška > INFRALAN jamstvo

INFRALAN sistemsko jamstvo

ELMAŽ d.o.o. u suradnji sa svojim principalom EFB-Elektronik GmbH nudi svojim klijentima sistemsko jamstvo o pridržavanju svojstvenih električnih parametara INFRALAN ® - sustava za kabliranje. U cilju pružanja usluga, primatelj jamstva mora ispuniti niz uvjeta.
INFRALAN ® - sustav za kabliranje treba biti instaliran od strane certificiranog INFRALAN ® instalatera. Za certifikaciju je potrebno pohađanje INFRALAN ® - izobrazbe te njen uspješan završetak.
Nakon instalacije, svi protokoli ("Permanent Link") trebaju biti poslani u EFB-Elektronik. EFB-Elektronik potvrđuje usklađenost s pripadajućim graničnim vrijednostima, i u skladu s time odobrava certifikat sa sistemskim jamstvom. Sukladnost s odgovarajućim električnim vrijednostima sustava garantira se za razdoblje od 25 godina.
U slučaju nepravilnosti u radu ili kvara, EFB-Elektronik prima obavijest o kvaru, npr. mjerni protokol s opisom greške. Kvar će biti otklonjen od strane lokalnog instalatera ili direktno iz EFB-Elektonik, a zamijenjena komponenta će biti ponovno verificirana.
U slučaju da je kvar nastao zbog neispravnog proizvoda EFB-Elektronik pokriva troškove izmjene. Ukoliko je kvar nastao zbog nepravilnog rukovanja proizvodom, EFB-Elektronik ne pokriva nastale troškove kao ni eventulane troškove nastale zbog prekida u radu krajnjeg korisnika.

INFRALAN ® certificirani instalateri:

- RETEL d.o.o., 10000 ZAGREB, Sv. Duh 4

- Concept Solutions Group d.o.o., 10000 ZAGREB, Pakoštanska 5a

- ISTRACOM d.o.o., 52100 PULA, Monvidalska 34

- ENEL ATM d.o.o., 10000 ZAGREB, Ogrizovićeva 40A

- PRS-FM d.o.o., 10360 SESVETE, Kneza Ljudevita Posavskog 15